Otišao u zatvor s nekoliko dolara na bankovnom računu, a onda se oporavio i ponovo zaradio milione

Ronaldinho je ponovo sretan

Otišao u zatvor s nekoliko dolara na bankovnom računu, a onda se oporavio i ponovo zaradio milione

Endin Čaušević

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinho uspio se vratiti normalnom načinu života nakon što je prošle godine izašao iz paragvajskog zatvora.

Ronaldinho je nekoliko mjeseci proveo u zatvoru u Paragvaju jer je s filsifikovanim dokumentima pokušao da uđe u ovu državu, a policija ga je uhapsila ubrzo nakon toga.

Brazilac je nekoliko mjeseci proveo u zatvoru i bez sumnje to je za njega bio najteži period u životu. Ronaldinho je proglasio bankrot, a bilo je objavljeno da na bankovnom računu ima svega nekoliko dolara.

Međutim, nakon što je uspio da izađe iz zatvora čini se da je Ronaldinho konačno stao na svoje noge.

Ubrzo nakon toga doživio je novi veliki udarac jer mu je preminula majka i mnogi su poručili da se brinu za njega jer se stalno opija, ali je on pokazao da je uspio da se oporavi od toga.

U posljednje vrijeme Ronaldinho radi punom parom širom svijeta, te snima mnoge reklame i učestvuje u humanitarnim akcijama i izgleda odlično.

Oglasi

Njegovi prijatelji kažu da je Ronaldinho ponovo konačno sretan i da je uspio da izađe iz finansijske krize. Nedavno je boravio u Dubaiju gdje je snimao reklame i zaradio lijepu sumu novca.

Brazilski mediji pišu da je Ronaldinho ponovo zaradio dosta novca, te da na bankovnom računu ima nekoliko miliona što dovoljno govori o njegovoj popularnosti širom svijeta.

No, ono što posebno raduje jeste da Ronaldinho ne skida prepoznatljivi osmijeh s lica i čini se da je ponovo veoma sretan, te da su teški dani sada iza njega.

Top Komentari

user1621626775
Sine on ne moze bankrotirat za 3 zivota, zaradio je samo u barsi preko 100miliona a gdje je ostatak karijere?? Pa da ih je palio ko eskobar nije mogao bankrotirat pusti suplju "rekla kazala" !!
2 2
Mowzilla
Donezzi odluku, Mozzart...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti