Udata za vidno starijeg čovjeka, a tvrdi da je 25. marta prošle godine imala spolni odnos s Ronaldom

Tvrdi da ju je Cristiano zvao u hotelsku sobu

Udata za vidno starijeg čovjeka, a tvrdi da je 25. marta prošle godine imala spolni odnos s Ronaldom

E. Škorić

Dvije žene uvjeravaju da su imale seksualne odnose s Portugalcem i da imaju dokaze, ali iz nogometaševa okruženja upućuju demante.

Cristiano Ronaldo primio je dvije optužbe za nevjeru prema Georgini Rodriguez posljednjih dana, iako se njegovo okruženje brani da je "to potpuno lažno i klevetničko".

S jedne strane, venezuelanska influencerica koja sebe naziva Georgilaya tvrdi je da je imala seksualne odnose s Portugalcem 25. marta 2022. , na dan kada je s njim podijelila dvije slike na okupljanju portugalske reprezentacije.

Na svom Instagram profilu je označila da su zajedno bili u hotelu Swish Solverde u Vila Nova de Gaia, u Portu, nakon što joj je Cristiano poslao poruku da se vide.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CbkpFHDISBB/?utm_source=ig_embed&ig_rid=a823aa3c-e4ae-4681-95b2-bcf5b9eef195[/instagram]

“Kada sam pročitala poruku, pomislila sam da ćemo, ako odem tamo, samo razgovarati, bolje se upoznati, možda bih mogla dobiti još koju sliku…", započeka je žena.

Oglasi

"Nisam mislila da će u toj situaciji biti seksa. Ali činjenica je da se dogodilo. S moje strane sam to pristala, ali unatoč tome osjećala sam se izmanipuliranom slavom i moći Cristiana Ronalda", otkrila je.

Georgilaya ima 200.000 pratitelja na Instagramu, a fotografije najčešće dijeli u donjem rublju ili u društvu partnera, vidno starijeg muškarca. Naravno, ona se cijelo vrijeme branila da ne želi "slavu ni novac" te da ima poruke koje su joj navodno slali Cristiano i njegovi prijatelji.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cf93Vzyr9-M/[/instagram]

“Ne bojim se, podići ću volju da branim svoju istinu, a to je istina o događajima koji su se dogodili s tom osobom. Znala sam što mi dolazi, znam koja moć stoji iza te osobe , ali niko ne stoji iza Božje moći", dodala je.

Georgilayin slučaj nije jedinstven i pridružuje se onom koji je također javno objavila bivša Playboyeva i OnlyFans manekenka Daniella Chavez, rođena Čileanka.

Oglasi

U njenom slučaju događaji o kojima govori dogodili bi se, uvijek prema njenom svjedočenju, 2015. godine:

"Imam čak i video, ali ne možete ga uploadati jer je to naša privatnost, a mi smo bez odjeće".

[instagram]https://www.instagram.com/p/CnmtXY4L5fR/[/instagram]

S portala Look otkrili su navodnu Georgininu reakciju na sav ovaj skandal koji već dobar dio sedmica ne prestaje zauzimati televizijske minute u Portugalu. “

"Ne vjeruje ona u te riječi tih gospođa. Smirena je, vjeruej Cristianu", navodno je rekao izvor blizak Cristianu i Georgini.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CmJwDvBIcyF/[/instagram]

Treba napomenuti da je na datume o kojima govori Georgilaya, Georgina Rodriguez bila u posljednjoj fazi trudnoće s blizancima.

[instagram]https://www.instagram.com/p/ClNCTIfoU8y/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi