U restoranu nije bilo mjesta, a onda reakcija Ronalda koja je goste ostavila bez teksta

Unatoč slavi...

U restoranu nije bilo mjesta, a onda reakcija Ronalda koja je goste ostavila bez teksta

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo često je nazivan egocentrikom i umišljenim tipom kojeg krase arogancija i bezobrazluk, no često takve priče dobijaju razne demantije.

Ovaj put je Ronalda u najboljem izdanju predstavio poznati kuhar iz Torina David Fiore, vlasnik restorana Casa Fiore, koji je nedavno ispričao jednu anegdotu sa portugalskom zvijezdom u prvom planu.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez stigli su u torinski restoran ranije nego što su rezervisali, a kako nije bilo slobodnog stola, morali su neko vrijeme čekati.

Iako zvijezde poput Ronalda nisu u situaciji da dođu u restoran i čekaju mjesto, tadašnji igrač Juventusa je bez prigovora sa porodicom u stao u ćošak restorana kako bi sačekao da neko ode.

"Mušterije su ostale bez teksta. Niko nije pričao. I iznad svega, niko nije želio da ode. Bili su fascinirani Ronaldom. Zamolio sam Cristiana da sjedne za stol za hitne slučajeve, ali vrijeme je istjecalo i niko iz restorana nije nije ustao da ode", rekao je David Fiore za Tuttosport, pa je dodao:

Oglasi

"Cristiano nije ništa gestikulirao. Ni Georgina ni njegov sin. Shvatio sam da je Ronaldo, unatoč tome što je svjetska zvijezda i najbolji nogometaš na svijetu, prije svega pristojan dečko. Uvjeravam vas, vidio sam ljude daleko manje poznate od njega kako odlaze nakon pet minuta, vrlo bahato, u sličnim situacijama. On je pak za tim stolom čekao 40-ak minuta" , izjavio je David Fiore.

Ronaldo je svakodnevno tema svjetskih medija. U posljednje vrijeme su se širile razne glasine o tome kako je došao kraj vezi između njega i Georgine Rodriguez, ali Portugalac sve to demantuje i trenutno u Italiji uživa na odmoru sa svojom zaručnicom i njihovom djecom.

Unatoč zlim glasovima, čini se da stvari između Ronalda i Georgine izgledaju savršeno, naročito se to primijetilo po nasmijanim licima tokom ljetnog odmora.

Oglasi

"Moja porodica je uvijek uz mene. Gio je uključena u sve moje projekte, a ja je sa svoje strane podržavam. Ona ima svoj put i ja je podržavam 100%. Uvijek ćemo biti zajedno. Puno smo jači kad smo zajedno", kazao je Ronaldo, otkrivši da planira kasnije živjeti u Španiji.

"Imam mnogo prijatelja u Španiji. Nadam se da ću u Madridu provesti onoliko vremena koliko i na drugim mjestima u Španiji gdje imamo kuće. Španija je definitivno jedno od mjesta gdje ćemo živjeti nakon što završim karijeru", rekao je Cristiano Ronaldo.

Sigurno je da je Georgina spremna ostasti do kraja uz Ronalda, ali u slučaju da je zadesi sudbina Shakire, koju je prevario Gerard Pique, Georgina neće imati problem kako nastaviti dalje, barem ne u ekonomskom smislu. Ono što će joj potom pripasti riješiće joj sve životne probleme, iako se nikada nije udala za slavnog nogometaša.

Oglasi

U predbračnom ugovoru koji su potpisali između njih dvoje, u slučaju rastave, Georgina Rodriguez dobivala bi imanje u La Finci i 100.000 eura mjesečno i to do kraja života.

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez u vezi su od 2016. nakon što su se upoznali u Guccijevoj maloprodajnoj trgovini u kojoj je Rodriguez radila. Par ima petero djece, a Georgina je biološka majka Alana Martina i Belle Esmeralde.

Porodica se preselila u Saudijsku Arabiju prošle godine nakon što je igrač potpisao za saudijski klub Al-Nassr nakon lošeg vremena u Manchester Unitedu.

Top Komentari

komentator1
Ronaldo je insan nije kao neki umisljeni hajvani
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi