Ronaldo i Georgina iznenadili izborom pjesama koje su slušali i pjevali u automobilu

Porodično putovanje

Ronaldo i Georgina iznenadili izborom pjesama koje su slušali i pjevali u automobilu

E. Škorić

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez očito prate trendove, pa je tako neizostavan snimak dok voze, slušaju muziku i pritom i pjevaju.

Mnogi korisnici na Instagramu prave tzv. storyje dok idu na putovanja, a uvijek su u fokusu osobe koje putuju i muzika u pozadini.

Ovaj put su Ronaldo, njegova djevojka Georgina i sin putovali u automobilu i odlučili da naprave nekoliko snimaka dok pjevaju.

Ronaldo i lijepa Georgina su zapjevali "Change Your Heart" od The Korgisa, a zatim i "Bella" od Wolfine, kao i "Like a Light" u izvedbi Travisa Scotta i Drakea.

Top Komentari

larokblum
Ocekivali smo Mile Kitic, Mitar Miric, Sinan Šakić i naravno Džej
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi