Igrica izlazi 29. septembra

Ronaldo na omotu FIFA 18, a tu je i veliko iznenađenje

Zvanično najbolji fudbaler svijeta Cristiano Ronaldo bit će zaštitno lice nove FIFA 18, potvrđeno je danas iz EA Sportsa.

Ronaldo će biti na omotu planetarno popularne igrice koja izlazi 29. septembra, a interesantno je da će nova FIFA 18 imati i "Ronaldo Edition" o čemu će više informacija biti uskoro poznato. Za sada se zna da će specijalna verzija igrice biti u prodaji također 29. septembra, a ova vijest je izazvala oduševljenje iznenađenih fanova koji jedva čekaju da vide o čemu je riječ.

"Čast je biti na omotu FIFA 18. Sjajan je to osjećaj i drago mi je što sam baš ja izabran", rekao je Cristiano Ronaldo.

Za zvijezdu Real Madrida je ovo prvo pojavljivanje na naslovnici FIFA-e, a predstavljen je i prvi trailer u kojem mu je pripala glavna uloga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti