Ronaldo poludio, sprema tužbe zbog priloga o Georgini

Želi stati u kraj takvim navodima

Ronaldo poludio, sprema tužbe zbog priloga o Georgini

Edmir Škorić

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo spreman je da tuži Mediaset zbog priloga o Georgini Rodriguez.

Prema španskoj štampi, Ronaldo je prijetio emiteru Mediaset pravnom akcijom zbog izveštaja o njegovoj djevojci Georgini Rodriguez.

Salvame, emisija poznata zbog tračeva koji se emitira na Mediaset kanalu Telecinco, objavio je prije nekoliko dana prilog u kojem se tvrdi da je Georgina napustila svoju porodricu nakon što je počela da izlazi sa slavnim nogometašem.

Novinar Salvamea Sergi Ferre također je izvijestio kako je Georgina ostavila bolesnog oca i bolesnu 82-godišnju baku kako u španskom gradu Lorci koji je pogođen zemljotresom 2011. godine. U međuvremenu je, objavila je spomenuta TV stanica, njen otac teško bolestan ležao u bolnici.

Ronaldo je poludio kada je vidio prilog i navodno je nogometaš Juventusa angažovao advokate da pošalju pismo Mediasetu, te ih upozorni na pravne akcije u nastojanju da se spriječe priče vezane za njegovu djevojku.

Top Komentari

g.chicho
Šta je Roni, nervozan si. Nema golova. Što si napuštao Real.
5 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti