Ronaldo s porodicom uživa na Sardiniji: Georginina zadnjica u centru pažnje paparazza

Dobio neplanski odmor

Ronaldo s porodicom uživa na Sardiniji: Georginina zadnjica u centru pažnje paparazza

Endin Čaušević

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo dobio je desetak dana odmora nakon što je odlučio da neće igrati za Portugal u naredne dvije utakmice Lige nacija.

Ronaldo je poručio da se neće odazvati pozivu ovaj put jer želi što više da se posveti svom novom klubu Juventusu. Portugalcu ne ide baš kako je očekivao u Torinu, pa je zbog toga donio odluku da je najbolje da propusti mečeve Lige nacija, te da se dobro odmori pred nove izazove s Juventusom u nastavku sezone.

Jedan od najboljih igrača svijeta tako je neplanski dobio nekoliko dana odmora, a odlučio ih je iskoristiti za odmor sa svojom porodicom. Ronaldo i njegova djevojka Georgina Rodriguez danas su uživali na Sardiniji gdje će provesti nekoliko dana.

U centru pažnje fotografa ovaj put nije bio fudbaler Juventusa već njegova zanosna djevojka Georgina. Fotografije njegove djevojke postale su hit na društvenim mrežama, a mnogi bi voljeli da su sada na Ronaldovom mjestu.Čini se da se i ovaj put Georgina više opustila, te izazovnije obukla.

Top Komentari

BosnaZmajBIH
Ja da sam sa ovom na jahti, ona nikad vise nebi srala govno u komadima, srala bi trahanu
26 8
Miskolizac
hah jbt
17 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti