Ronaldo u središtu skandala: Šalje poruke maloljetnici?

Morao bi biti oprezniji...

Ronaldo u središtu skandala: Šalje poruke maloljetnici?

O. Lekić

Cristiano Ronaldo uživa u slobodi nakon prekida sa ruskom manekenkom Irinom Shayk. Ugledni Sky Sports piše da se Ronaldo sada bacio na drugu manekenku, samo što nova ima 16 godina. 

Riječ je o Meredith Mickelson, kojoj se slavni portugalski nogometaš javio preko Instagrama i potom počeo se dopisivati s njom. Problema ne bi bilo da jedan dio poruka nije osvanuo u javnosti.

Portugalski reprezentativac je navodno konstantno slao poruke mladoj američkoj manekenki i zasigurno bi morao biti daleko oprezniji, jer svojim postupcima puni novinske stupce iz pogrešnih razloga. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.