Ronaldu je rekla 'da', svjesna da će ostati bez onoga za čim čezne svaka žena

Brazilac se ženi po četvrti put

Ronaldu je rekla 'da', svjesna da će ostati bez onoga za čim čezne svaka žena

E. Škorić
Teme:

Legendarni brazilski napadač Ronaldo (46) ponovo se ženi, pošto je njegova djevojka Celina Locks na društvenim mrežama podijelila objavu u kojoj je iskazala sreću jer je zaprošena nakon osam godina veze.

Jedan od najboljih napadača svih vremena, nekadašnji igrač velikih timova kao što su PSV, Barcelona, Inter, Real Madrid i Milan, ženi se po četvrti put. Izabranica je 33-godišnja Brazilka s kojom je u vezi već osam godina.

Prva Ronaldova supruga bila je Susana Werner, s kojom je bio od 1997. do 1999. godine, a zanimljivo da se kasnije udala za brazilskog golmana Julija Cesara.

U aprilu 1999. Ronaldo se nakon prekida s Wernerom oženio nogometašicom Milenom Dominguez, brak je trajao četiri godine, a trenutno je Milena u braku sa španskim nogometašem Davidom Agansom, nekadašnjim članom Real Madrida.



Ronaldo ima četvero djece - Roland je rođen 6. aprila 2000. godine, Alexander u aprilu 2005. godine, Maria Sofia rođena je 24. decembra 2008. i Maria Alice koja je rođena 6. aprila 2010. godine.

Ronaldo je podvrgnut vazektomiji u decembru 2010. godine, što znači da više ne može imati djecu. Tako će njegova novopečena supruga ostati uskraćena za djecu, iako je to nešto što svaka žena sanja od djetinjstva - da postane jednog dana majka.

Oglasi

Nova draga bivšeg napadača Reala, Barcelone i Intera - Celina Locks - rođena je 1990. godine. Brazilska manekenka i poduzetnica osnovala je vlastiti brend Celina Locks Beauty, specijaliziran za kozmetičke proizvode.

Celina je nedavno na Instagramu objavila fotografiju s Ronaldom i sa zaručničkim prstenom na ruci, a zanimljivo da im je sreću poželjela i Ronaldova bivša supruga Milene, s kojom je dobio prvo dijete.

"Tako sam sretna zbog tebe. Bog blagoslovi i čuva uvijek. Živjela ljubav", napisala je Milene s kojom je legendarni napadač bio u braku između 1999. i 2003. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi