Ronaldova djevojka pokazala trudnički stomačić

Potvrdila navode da je trudna

Ronaldova djevojka pokazala trudnički stomačić

Georgina Rodriguez, djevojka jednog od najboljih fudbalera svijeta Cristiana Ronalda, po prvi put pokazala je trudnički stomačić. 

Trudnički stomačić na atraktivnoj Georgini brojni obožavatelji su uočili još prije nekoliko mjeseci, a svoju sreću zbog dolaska prinove budući roditelji više nisu mogli sakriti. 

Za jedan španski magazin Georgina je pozirala u uskoj crnoj haljini, ispod koje se jasno nazire trudnički stomak, a pritom je dala i kratki intervju.

"Zaista sam porodična osoba. Volim djecu, prirodu i životinje. Imam mačku koja ima 13 godina i koja je sjajno društvo", priznala je Georgina. 

Ronaldu će dijete sa Georginom biti ujedno četvrto. Nedavno je, podsjetimo, postao otac blizanaca Eve i Matea koje mu je na svijet donijela surogat-majka, a uz blizance ima i šestogodišnjeg sina Cristiana Ronalda Juniora. 

23-godišnja manekenka i Ronaldo upoznali su se na jednom modnom eventu dok je radila kao model za Gucci. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi