Ronaldova majka prvi put progovorila o Georgini Rodriguez koju navodno ne podnosi

Ronaldova majka prvi put progovorila o Georgini Rodriguez koju navodno ne podnosi

Edmir Škorić

Mnogo se šuškalo da Maria Dolores Aveiro nije pretjerano zadovoljna Georginom Rodriguez, zbog čega Ronaldo i njegova djevojka još nisu vjenčani.

Bilo je raznih glasina u prošlosti, kako je Georgina s Ronaldom samo zbog njegove slave i novca, da to sve zna njegova majka Dolores Aveiro i da nije sretna zbog odabira njenog sina. Međutim, ona je u intervjuu za portugalski časopis Improvavel demantovala takve navode.

"Georgina je dobra djevojka i velika Cristianova podrška", poručila je Ronaldova majka koja zimske praznike planira provesti u Manchesteru sa sinom i njegovom porodicom, uključujući jasno i 27-godišnju manekenku koju Portugalac namjerava oženiti.

"Bit će to lijepi praznici. Razmjenjivat ćemo darove, pričati viceve, uživat ćemo skupa. Hvala Bogu, imam sve što mi treba", kazala je gospođa Dolores.

Kako se Cristiano Ronaldo zaljubio u Georginu Rodriguez?

Njih dvoje su se upoznali u jednoj luksuznoj trgovini u Madridu.

"Bio je ljetni dan, bio je četvrtak. Tada sam upoznala Cristiana, visokog i zgodnog muškarca. Sada imam 27 godina, a život mi se promijenio prije 5 godina", otkrila je Georgina Rodriguez jednom prilikom.

Ronaldo je također priznao da nije očekivao da će se toliko zaljubiti u Georginu."To se događa. Nisam ni zamišljao da ću se toliko zaljubiti u nju. Stvarno nisam očekivao. Georgina je žena koju potpuno volim", priznao je Ronaldo, koji s Georginom čeka blizance i njih dvoje uskoro će imati čak šestoro djece.

Najstariji nogometašev sin, Cristiano Ronaldo junior, ima 11 godina i ide očevim stopama. Ronaldo ima dva blizanca, dječaka i djevojčicu, Mattea i Evu, rođene 2017. godine od surogat majke, te djevojčicu s Georginom Rodriguez, Alanu Martinu, također rođenu 2017. godine.

Top Komentari

kukuruz
Naravno da će majka brinuti za svoje dijete, i da ne treba podnositi drolje. Ali nije ni Ronaldo neki melek, tako da su se našli.
1 1
Sars33
Zasto je neko toliki imbecil da zalazi u privatan zivot jednog covjeka...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti