Cristiano Ronaldo nosi sat koji vrijedi kao jedan čitav haustor neke zgrade u BiH

Najskuplji Rolex na svijetu

Cristiano Ronaldo nosi sat koji vrijedi kao jedan čitav haustor neke zgrade u BiH

Ako ste se ikada pitali ko nosi najskuplji Rolex na svijetu, stigao vam je odgovor. 

To je zvijezda Juventusa i najbogatiji svjetski fudbaler Cristiano Ronaldo.

Priču donosi The Sun koji se dokopao jedne fotografije iz januara mjeseca na kojoj Ronaldo na ruci nosi Rolex GMT Master Ice vrijedan nestvarnih 371 hiljadu funti.

Radi se o 18-karatnom bijelom zlatu ukrašenom sa oko 30 bijelih dijamanata koji se nalaze preko okvira i narukvice.

Ronaldo je ovaj sat nosio u Dubaiju tokom ceremonije Globe Soccer Awards, a isti se može primjetiti na njegovoj ruci i na nekim fotografijama koje je objavljivao na Instagramu.

Nije ni čudo što si samo Portugalac može priuštiti ovako skup sat obzirom da je on nedavno postao prvi fudbaler u historiji koji je zaradio milijardu dolara. Naravno, veći dio tog novca došao mu je putem sponzorskih ugovora, dok onaj manji dio pripada ugovorima s klubovima u kojima je igrao.

Obzirom da Portugalac već ima 35 godina kraj karijere je sigurno blizu, ali ne treba sumnjati da će i nakon nje dobro zarađivati jer je već napravio dobru podlogu u smislu nekih privatnih poslova koje je pokrenuo.

Promo

Top Komentari

Neprilagodjeni
Haj da si rekao da vrijedi kao jedna kuca, stan, pa cak i zgrada nego haustor.. ****m vam vase novinarstvo
10 0
BobPaisley
...e cuj haustor zgrade...zar ima neka fiksna cijena haustora zgrade pa se moze cijena sata sa tim porediti???
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi