Kralj Instagrama: Ronaldo za svaku fotografiju dobije ogroman broj lajkova

Nije bitno šta objavi

Kralj Instagrama: Ronaldo za svaku fotografiju dobije ogroman broj lajkova

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo sigurno je najpopularniji sportista na društvenim mrežama barem što se tiče broja pratitelja.

Ronaldo daleko najviše zarađuje od objava na Instagramu od svih, a igrač Juventusa na ovoj društenoj mreži ima čak 224 miliona pratitelja.

Svaka njegova objava izazove dosta komentara, a tako je bilo i ovaj put. Ronaldo je objavio fotografiju kako se sunča na svojoj terasi i za svega nekoliko sati dobio je preko šest miliona lajkova.

"Dobijanje malo vitamina D", poručio je Ronaldo uz fotografiju.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CBduHNeAVeK/[/instagram]

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Hej koliko ste puta ovakav text napisali. Samo se pitam da li vi to primjećujete kao mi? Pa kakav instagram i lajkovi, znamo to više napamet. Daj objavi šta drugo vezano za ovog tipa a ne o njegovoj hanumi iz teretane sa guzom u prvom planu i o njegovim lajkovima.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi