Ronda Rousey doživjela stravičnu povredu na snimanju serije

Nekadašnja UFC prvakinja

Ronda Rousey doživjela stravičnu povredu na snimanju serije

M. Šljivak

Nekadašnja UFC prvakinja i članica WWE federacije Ronda Rousey doživjela je zaista stravičnu povredu na snimanju serije.

Njoj je prst doslovno otkinut tokom snimanja jedne scene. Na prste su joj pala brodska vrata, a sve je podijelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

"Skoro sam izgubila prste na snimaju. Čudna nesreća, brodska vrata su mi pala na ruku, mislila sam da sam samo prikliještila prste i nisam uopšte obraćala pažnju na bol. Nastavila sam snimati i u pauzi sam vdijela šta se desilo", napisala je Ronda.

View this post on Instagram

So the word is out I nearly lost my finger shooting @911onfox. Freak accident, first take of the day a boat door fell on my hand, I thought I just jammed my fingers so I finished the take before looking (I know it sounds crazy, but I’m used to live audiences and never showing pain unless I’m supposed to) after a break in the action I told our director the situation and was rushed via ambulance to the hospital where they promptly reattached my bone and tendon with a plate and screws. I returned to filming the next day and finished my scenes before returning home to recover. Modern medicine amazes me, I already had 50% range of motion back in 3 days. There’s so much more than I can write here, stayed tuned via @rondarouseydotcom for the full story. And of course tune in to see how well I can act like my finger didn’t just fall off in this upcoming season of @911onfox

A post shared by rondarousey (@rondarousey) on

Ona je pohvalila modernu medicinu koja joj je jako brzo sanirala ovu zaista stravičnu povredu.

Podsjetimo, Ronda Rousey je nekadašnja velika zvijezda UFC-a. Bila je godinama prvakinja, ali s enakon dva uzastopna poraza 2016. godine odlučila povući.

Potom je bila i dio WWE federacije, gdje je također bila šampionka, ali je i hrvačku karijeru odlučila nakratko zamrznuti i posvetiti se glumačkoj karijeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi