Nestvarna životna promjena šampionke: Sama proizvodi hranu, ne plaća struju, ne zavisi od kredita...
Foto - Instagram

Ronda Rousey otišla daleko od svega

Nestvarna životna promjena šampionke: Sama proizvodi hranu, ne plaća struju, ne zavisi od kredita...

Midhat Šljivak

Nekadašnja šampionka UFC-a Ronda Rousey završila je MMA karijeru 2016. godine.

Nekada nepobjediva Ronda odlučila se povući nakon poraza od Holly Holm i Amande Nunes, te je određeni period provela u WWE federaciji.

Međutim, ni tu nije mogla previše da se zadrži već je odlučila da uzme pauzu i da se posveti potpuno životu na selu sa suprugom Travisom Browneom, također MMA borcem.

Rondine i Travisove životne navike su potpuno drugačije u odnosu na sve druge. Odlučii su se živjeti na farmi, daleko od svakodnevnog života i po svemu sudeći uživaju.

Duo se potpuno posvetio mirnom životu. Ranč koji su kupili ispunili su životinjama, sami uzgajaju hranu, ne žele kupovati ništa u prodavnicama i hrane se isključivo onim što oni proizvedu.

"Travis i ja pametno raspolažemo novcem kojeg zarađujemo. Ne kupujemo ništa što nam je nepotrebno, investiramo i izvore pitke vode. Ne želimo bacati novac kupujući vodu i uvijek imamo naše vlastite zalihe. Isto tako imamo solarne panele i ne bacamo novac na račune za struju. Imamo vlastitu farmu, vrt, životinje i ne pada nam napamet da kupujemo u spermarketima. Također, ne živimo od kredita i pozajmica", rekla je ona i dodala je:

"Izgradili smo život na taj način da su nam troškovi minimalni i sretni smo sa onim što imamo. Umjesto da kao svi pratimo ljudsku filozofiju:'Kako zaraditi što više?', mi smo razvili našu vlastitu filozofiju: 'Kako što manje kupovati i kako što više proizvesti iz vlastitih izvora i kako biti sretan i zadovoljan'", istakla je Ronda.

U gradsku vrevu se ne misli vraćati više nikad

"Lijepo je živjeti u gradu dok si mlad, ali ja sam oduvijek ovo željela. Kako stariš, sve se više želiš vratiti u prirodu. Želim biti obična i svoju djecu učiti onom što su mene moji roditelji učili", istakla je Ronda.

Ronda i Travis uživaju u jednostavnom životu. Imaju apsolutno sve što im je potrebno i nisu opterećeni stvarima koje svakodnevno muče druge ljude.

Top Komentari

Penderinos
Hahah nek se krava usudi pa da se trzne kad je ova muze. Bilo bi joj posljednji trzaj
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.