Rooney na staru foru do Laurinih grudi

Brineta otkrila detalje druženja

Rooney na staru foru do Laurinih grudi

O. Lekić

Wayne Rooney početkom septembra dospio je u centar pažnje nakon što je 'uhvaćen' kako vara suprugu Coleen. 

Dok mu je trudna supruga Coleen s troje djece bila na odmoru u Španiji, Rooney se u Manchesteru zabavljao sa 29-godišnjom brinetom i ujedno samohranom majkom Laurom Simpson. Njih dvoje su viđeni u klubu Alderle Cheshire kako se grle i ljube, a pri samom upoznavanju Rooney je najprije udijelio Lauri komplimente na račun njenih grudi. 

"Divio se mojim grudima. Ispitivao me je koje su veličine, da li su prave, a rekao je i da bi ih volio dirati. To me je mnogo nasmijalo, bio je lud. Ne srećem svake večeri zvijezde kao Rooney", otkrila je Laura, uz dodatak:

"Na kraju večeri mi je prišao njegov prijatelj i rekao da bi Wayne volio otići negdje sa mnom. Rekla sam da može pa smo pozvali taksi da nas odveze do kuće moje prijateljice gdje sam ostavila automobil."

Atraktivna breneta je otkrila da je između nje i Rooneyja moglo biti nečega, da engleskog napadača policija nije uhvatila kako ju vozi u alkoholiziranom stanju. Iste večeri Rooney je priveden, a iz policijske stanice je pušten uz jamčevinu. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi