"Sretno u zatvoru! Neću ništa reći ako mi daš 15.000 eura"
Foto - Instagram

Ucjene prema Semedu

"Sretno u zatvoru! Neću ništa reći ako mi daš 15.000 eura"

M. Šljivak

Portugalski fudbaler iz redova Olympiacosa Ruben Semedo našao se ponovo u problemima sa zakonom.

Njega je maloljetna djevojka optužila za silovanje, a sve se navodno desilo u njegovom stanu.

Tinejdžerka je Semeda upoznala u baru. On ju je potom odveo kući i došlo je do navodnog silovanja. Portugalski fudbaler tvrdi da je nevin i da djevojka sve ovo radi zbog novca.

"Nevin sam. Sve ovo je zbog novca. Da nisam fudbaler ništa se ne bi dogodilo. Želim da budete svi ovdje kada budem oslobođen", rekao je Semedo.

Pored fudbalera Olympiacosa uhapšen je i 40-godišnji Nigerijac koji je navodno također imao ulogu u svemu.

"Popila sam previše i zaspala sam u Semedovoj kući. Nakon toga je došao taj čovjek i iskoristio je stanje u kojem sam bila i silovao me. Nakon što je otišao, Semedo je došao u sobu. On me je također prisilio na seks", rekla je grčkim medijima djevojka koja je prijavila Semeda.

Semedo je pušten iz zatvora uz kauciju od 10.000 eura, a grčki mediji su otkrili kako je fudbaler na Instagramu pred hapšenje dobio poruke kojim su ga ucjenjivali.

"Sretno u zatvoru! Ako mi daš 15.000 eura neću ništa reći", poruka je koju je dobio Semedo.

Također, ljekari su utvrdili da kod 17-godišnjakinje koja je prijavila silovanje nije bilo tragova nasilja.

Promo

Top Komentari

Jasminn
@GiS mogao i trebao je i on pametnije. U Bosni sam radio kao profesor. Bio sam mlad kad sam poceo raditi, imao 26 godina.profesore hocete s nama na kafu? Ne hvala, posalje zahtjev na fb ne prihvatas, ugleda te u diskoteci. Profesore mozemo stati s vama? Ne moze. Imao sam par slucakeva gdje salje poruku na telefon. Sta radite? Ne odgovoris. Udje ti u razred a ti sam. E samo da vas pitam. Moze slobodno samo ostavi otvorena vrata. To su neke od situacija koje su mi se dogadjale. Sta da sam neszo uradio? Pa se sazna? A mogao sam.
8 0
GiS
Nazalost zbog ovakvih kurvetina zeljnih paznje, oni pravi slucajevi znaju biti ignorisani, jer ovakve su spremne na bilo sta samo radi novca.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi