Rumuna koji je danas 'pocrvenio' ima ko tješiti: Njena fotka od prije devet godina govori sve

Prava seks bomba

Rumuna koji je danas 'pocrvenio' ima ko tješiti: Njena fotka od prije devet godina govori sve

Gabiel Tamas - to je ime koje se danas pročulo u susjednoj nam Srbiji obzirom da je ovaj fudbaler dobio crveni karton u dresu svoje Rumunije upravo protiv Srbije.

Bilo je to krajem prvog poluvremena susreta Lige nacije, a Tamas je tim faulom ujedno skrivio i penal. Ipak, dobra vijest za Rumune je ta da Dušan Tadić nije bio precizan sa jedanaest metara.

Ipak, mi se u ovom tekstu nećemo previše zamarati detaljima sa susreta, već Tamasovom suprugom - Ioanom.

Ona je svojevremeno radila kao fotomodel, a u centar pažnje rumunskih medija je došla prije devet godina kada je navodno jednom igraču iz Premier lige poslala golišavu fotku do koje su došli tamošnji mediji.

Sigurni smo da zbog prelijepe Ioane Tamasu baš i neće teško pasti crveni karton protiv Srbije, a vi ispod teksta imate priliku pogledati o kakvoj fotografiji smo maloprije pričali.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi