Ruska ljepotica jedva čeka SP, a posebnu poruku poslala je Messiju

Ambasadorica Mundijala u Rusiji

Ruska ljepotica jedva čeka SP, a posebnu poruku poslala je Messiju

E. Škorić

Ambasadorica Svjetskog prvenstva u Rusiji Viktorija Lopireva poslala je poruku Lionelu Messiju.

Ruska ljepotica je bila proglašena najljepšom ženom u svojoj domovini, a 33-godišnjakinja će na ljeto biti ambasadorica Mundijala.

Radi kao televizisijka voditeljica i model, a odlučila je da dodatno podigne atmosferu i da javno pozdravi dolazak najboljeg igrača svijeta Lea Messija.

"Dobar dan. Moje ime je Viktorija Lopireva i ja sam službeni ambasador Svjetskog prvenstva koje će se održati u Rusiji. Čestitam timovima na plasmanu na turnir i radujem se dolasku Argentine na ovaj nogometni festival, koji će po prvi put biti održan u Rusiji", kazala je u video poruci lijepa Ruskinja.

"Također imam poruku za Messija: Leo imaš puno fanova u Rusiji, čekamo te i želimo ti puno sreće", kazala je Viktorija.

Buenos dias, Buenos Aires 🇦🇷! A little while ago I recorded a message with congratulations for AFA President Mr Claudia Tapia ⚽️ and his team on qualifying for the World Cup and a warm welcome to Russia 🙏🏽 Well, now I’m coming to you with a personal invitation to Argentinian football fans to visit Russia 🇷🇺 and to support your team during the championship ✊🏽V #fifa #ambassador #worldcup #russia #argentina / Buenos días, Buenos Aires! Hace poco, grabé un mensaje con mis felicitaciones para el presidente de la AFA, el Sr. Claudia Tapia y su equipo, por la clasificación para la Copa del Mundo! Bueno, ahora vengo personalmente con una invitación especial para los fanáticos del fútbol argentino, y quiero invitarlos a visitar Rusia y apoyar a su equipo durante el campeonato! 😉V

A post shared by Ambassador Of FIFA WC 2018🇷🇺⚽️ (@lopyrevavika) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi