10

Komentari (10)

nijepoznat
Emir
Doduse ovo nije ljudsko tkvivo vidi se da je govedina, ljudsko tkivo je svjetlije vise lici na prasetinu onako vizuelno.
Emir
Mislis patolog hehe. Znam boju ljudskog mesa prepoznati jer sam vidjeo x istranziranih lesina u sve tri faze dekompozicije.
Emir
Nista cudno za rusku gamad, niste ni svjesni koliko je kanibalizam rasprostranjen po Sibiru. Onaj rus ubi prijatelja istranzira ga u kadi a meso proda ispred zgrade komsijama, dijelove su cak kupili i ukucani zrtve i onda ga jeli hahah doduse nisu znali tek poslje su saznali.
Adnanos
Benjamingst
Zalosno sta se ovdje objavi
Grohot
Dobar je on nego vi niste. Kakve gluposti vi ovdje pisete to je bas za razmatranja. Nista pametnije niste nasli za objaviti?
nox
Nije bolest sve sto boli
Aconcagua
Ovo nije mrtvo tkivo, vec pravo meso. Čovjek se zeza...
Bhf
Ovog popaja bi ja namlatio ko budalu,misli ako napumpa misice da je tu snaga.Svakakvih budala na ovom svijetu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti