Legenda je istinski predator na žene, za Božić je uspio uraditi ono što mogu samo najbolji

"Ne mogu odoljeti atraktivnoj ženi"

Legenda je istinski predator na žene, za Božić je uspio uraditi ono što mogu samo najbolji

Admin Čaušević

Na terenu je bio neprikosnoven, ali je van terena bio pravi ljubavni predator i varalica što je i sam priznao. Da zna sa ženama pokazala je i scena koja se odigrala prije nekoliko dana prilikom proslave Božića.

Rijetko koji muškarac bi uspio za isti stol dovesti sadašnju i bivšu partnericu, upravo to je uspjelo Ryanu Giggsu, čuvenom fudbaleru Manchester Uniteda i jednom od najboljih krilnih igrača ikada.

Legenda Manchester Uniteda suočava se sa teškom 2023. jer mu se ponovno sudi zbog optužbi da je napao svoju bivšu djevojku Kate Greville.

Prije nekoliko dana nije bilo znakova nadolazeće napetosti dok je 49-godišnjak pozirao sa svojom bivšom suprugom Stacey (42) i sadašnjom partnericom Zarom Charles (34) u restoranu u Manchesteru na Božić.

Giggs je Božić slavio u društvu bivše žene i sadašnje djevojke

Stacey i Ryan bili su u braku 10 godina između 2007. i 2017. i zajedno su roditelji svoje dvoje djece, Liberty i Zacharyja.

Izvor za The Sun je rekao: "Šta god se desi sljedeće godine, Stacey i Zara ostaju uz Ryana i podržavaju ga."

Oglasi

"Provesti Božić sa svojom bivšom ženom i djevojkom ne bi bilo za svakog, ali Ryanu i Stacey to odgovara."

Giggs je u vezi sa Stacey od prošle godine

Ryan je prošle godine pronašao ljubav s modelom za donje rublje Zarom, a ona ga je podržavala tokom njegovih pojavljivanja na sudu.

Stacey je nastavila izlaziti s Maxom Georgeom iz serije The Wanted prije nego što je on raskinuo veze kako bi bio s Maisie Smith.

Gigsu se sudilo prije nekoliko mjeseci kada je priznao da je ljubavna varalica i da je jendostavno slab na atraktivne žene.

Iz braka sa Zarom legendarni fudbaler ima dvoje djece

"Ja sam serijski ljubavni varalica. Ne mogu odoljeti atraktivnoj ženi", priznao je Giggs na suđenju nakon što je optužen da je fizički napao bivšu djevojku Kate.

Najveći skandal u životu Velšanin je napravio još za vrijeme igračkih dana kada je spavao sa Natahsom Giggs koja je u to vrijeme bila supruga njegovog brata Rhodrija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi