S Etihada poslana jako ružna slika: Astori to nije zaslužio...
Nažalost, svugdje u svijetu se nađe neka budala

S Etihada poslana jako ružna slika: Astori to nije zaslužio...

Edmir Škorić

Davide Astori nedavno je umro u 31. godini života, ali na prijateljskom meču Argentine i Italije nažalost bilo je i onih koji nisu odali počast bivšem defanzivcu Fiorentine.

Azzurri su ovom prilikom nosili posebne dresove kako bi odali počast svom bivšem saigraču, koji je umro 4. marta u snu u hotelu u Udinama, noć prije utakmice Udinese - Fiorentina.

I dok su širom svijeta dostojanstveno odali počast Astoriju, na Etihadu u Manchesteru našli su se i oni koji nisu imali strpljenja da makar minutu šutnje u čast Astorija ispoštuju.

Tako je jedan dio navijača upropastio kompletnu noć u kojoj snage odmjeravaju Italija i Argentina, a Fiorentina je odmah osudila "šokantan" čin pojedinaca.

Ponašanje navijača na Etihadu osudili su i mnogi drugi, ipak, unatoč svemu moglo se barem tih 60 sekundi ostati dostojanstveno i mirno.

Zar im ništa nije sveto?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi