Šire se komični snimci s vjenčanja stidljivog Manea, godine njegove supruge šokirale su mnoge
Senegalski napadač stao na ludi kamen (Foto: Sadio Mane / Twitter)

Senegalac je bio veoma nervozan

Šire se komični snimci s vjenčanja stidljivog Manea, godine njegove supruge šokirale su mnoge

Midhat Šljivak

Čuveni senegalski fudbaler Sadio Mane stao je na ludi kamen. 31-godišnjak je 7. januara oženio Aishu Tambe i par je započeo novi život. Snimci s vjenčanja sada su dostupni javnosti i izgledaju zaista komično.

Sadio Mane je nakon transfera u Saudijsku Arabiju krenuo u još jednu novu avanturu. On se prije dva dana oženio, a njegova izabranica nosi ime Aisha Tambe.

Mane je kroz karijeru poznat kao izuzetno stidljiv i miran momak. O njegovom privatnom životu malo se znalo, a za razliku od drugih zvijezda, posebno tokom boravka u Engleskoj, gotovo da nije izlazio.

Senegalac je radije ostajao kući. Vjera mu ne dozvoljava da čini stvari koje čine drugi, pa ga niko nikad nije mogao vidjeti u provodu i lumpovanju do zore.

Rijetki su znali da Mane i ima djevojku. Dokaz tome su riječi selektora Senegala Alioua Cissea: "Svi smo ga zezali i pitali kad će se više ženiti jer mu godine prolaze."

Oglasi

Sada je konačno došao red na njega. Prije dva dana Mane je stao na ludi kamen, a snimci koji dolaze s vjenčanja poprilično su komični.

Stidljivi fudbaler Al Nassra djelovao je izgubljeno pored svoje izabranice. Njegov čudan izgled komentarišu mnogi, ali potkrao se tu i koji širok osmijeh.

[twitter]https://twitter.com/Kiinng_M_tou/status/1744673818180833679[/twitter]

Interesantno je svakako da mlađahna Aisha ima samo 18 godina. Počela je izlaziti s Maneom kada je imala samo 16 i sada su vezu okrunili brakom.

Ona ga je strpljivo čekala u rodnom gradu. Bila je sasvim mirna iako je Sadio igrao u velikim sredinama jer je on uvijek pokazivao da ga lumpovanje i zabave ne zanimaju previše.

Sada zajedno kreću u novi život. Sadio ima obaveze u nacionalnom timu na Afričkom kupu nacija, a zatim mladoj Aishi slijedi put s njim u Saudijsku Arabiju.

S obzirom na muslimansku kulturu u kojoj je odgojena neće imati previše problema da se navikne. Tamo ima sve što poželi, a muž se osigurao novcem za dva života.

Top Komentari

vence
Pa vjera i svima ostalima zabranjuje sex prije braka i opijanje..kad kazem vjera..mislim na ove monoteisticke
0 0
Ham0
Mlada kipi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi