Samantha je tajno Ronaldovo oružje

Portugalac otkrio

Samantha je tajno Ronaldovo oružje

Malo je poznato da je za formu Cristiana Ronalda velikim dijelom zaslužna Samantha Clayton.

Ronaldo je poznat po strasti za fitnesom. Obavljanje dugih i intenzivnih rutina su dio njegove svakodnevnosti, a rezultati i izgled govore sami za sebe. 

Ključnu ulogu u održavanju njegove forme ima 37-godišnja stručnjakinja za fitness Samantha Clayton. Radi se o bivšoj olimpijki koja je pod zastavom Velike Britanije trčala na 200 i 4x100 metara na Olimpijskim igrama u Sydneyu. 

Portugalac je na društvenim mrežama podijelio fotografiju na kojoj se vidi kako sa Samanthom radi na svojoj brzini i eksplozivnosti, a uzimajući u ozbir rezultate koje je ona svojevremeno ostvarila, svakako da ima od koga učiti. 

Nakon odlaska u sprintersku mirovinu Samatha s još nekoliko vrhunskih sportista radi na njihovoj brzini, prehrani...

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi