Sapunica se nastavlja: Karleuša pustila u javnost još jednu prepisku s bh. reprezentativcem

Novi dan, nova pikanterija

Sapunica se nastavlja: Karleuša pustila u javnost još jednu prepisku s bh. reprezentativcem

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša nastavila je 'rafalnu paljbu' prema reprezentativcu BiH s brojem šest.

Karleuša se našla u centru skandala nakon što su se pojavile eksplicitne fotografije koje je navodno slala defanzivcu Anderlechta, što joj je pritom i ozbiljno ugrozilo brak s Duškom Tošićem, a putem Twittera sada čini sve kako bi skinula ljagu sa svog imena.

Na svom Twitter profilu je objavila niz detalja oko "sapunice", od toga kako joj je bh. stoper mrtav pijan pisao i prijetio kako će se ubiti, do fotografija njegovog polnog organa koje je navodno dobila od prijateljice. Na tome Jelena nije stala, novi dan donio je i nove pikanterije, ovoga puta prepisku u kojoj ga moli da ne napada nju i njenu porodicu.

"Ovako šizofrena budala Ognjen Vranješ reaguje kada ga molim da ne napada mene i moju porodicu. Čak tvrdi da će protiv novina svedočiti na sudu. Nakon toga je krenuo sa montažom, a zatim na svom Instagramu i potvrdio da je sve fotomontaža. Njegov bosanski broj namjerno ostavljam", napisala je, između ostalog, Jelena na Twitteru.

Ovaj skandal digao je kompletnu regiju na noge i pitanje je šta će biti epilog svega, no ne ide u prilog ni njemu, a ni njoj sve što se dešava proteklih dana.

Otputovala u Kinu

Mediji u Srbiji pišu kako je Karleuša napustila Srbiju sinoć, te da je s aerodroma "Nikola Tesla" odletjela za Istanbul, odakle će nastaviti za Kinu.

Nakon skandala koji je izbio i fotografija za koje tvrdi da su montirane, Jelena je odlučila da se na neko vrijeme skloni kod muža Duška, koji inače igra u Kini za Guangzhou R&F.

Promo

Top Komentari

Samkodk
Ovaj tosic kreten umjesto da trazi razvod on joj daje podrsku..
15 0
epa
izgubio popularnosta kao igrac i sada na ovaj nacin zeli da se cuje za njega...
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi