Stigla bez grudnjaka: Supruzi jednog od najboljih igrača svijeta grudi su poletjele vani, a onda...

Neugodna situacija

Stigla bez grudnjaka: Supruzi jednog od najboljih igrača svijeta grudi su poletjele vani, a onda...

Admin Čaušević

U posljednje vrijeme uobičajna je pojava da žene fudbalera na svečanostima uglavnom biraju kombinaciju bez grudnjak. To je bio slučaj i sa suprugom jednog od najboljih igrača današnjice. 

Sara Gundogan, supruga Ilkaya Gundogana, je vikend provela u Portugalu gdje je radila na promociji Vogue magazina u toj zemlji.

Atraktivna brineta se odlučila za bijeli kombinezon, te su u prvom planu bio dekolte te je bilo uočljivo da ne nosi grudnjak.

Tokom fotografisanja došlo je i do određenih problema pošto je navodno Sara imala problema sa kontrolisanjem svojih grudi. 

Tako se na jednoj od fotogafija može vidjeti kako se rukom drži za zid, dok drugom drži odjeću kako grudi ne bi izletile.

Oglasi

Inače, porodica Gundogan je ovog ljeta stigla u Barcelonu, a upravo je želja Sare da živi u tom gradu bila presudna za potpis.  

Njih su se dvoje upoznali tokom prošlog Europskog prvenstva zahvaljujući zajedničkim prijateljima. Nedugo nakon toga potvrdili su da su se vjenčali na romantičnom vjenčanju u Kopenhagenu.

Bilo je ljeto 2022. godine kada se ovaj par vjenčao, a samo nekoliko mjeseci kasnije dobio je svoje prvo dijete.

U martu je reprezentativac Njemačke potvrdio da je postao otac. "Naša ljubav je tu", napisao je tada i objavio par fotografija svog najvažnijeg životnog iskustva do sada.

Oglasi

Sada planiraju uživati u mirnom i opuštenom životu u Barceloni, što će im dati određenu stabilnost s obzirom da je Gundogan za Katalonce vezan na duži period.

Inače Sara djevojčakog prezimena Arfaoui ima 28 godina i ona je italijanka je alžirskih korijena. Poznata je po svom radu kao TV voditeljica na tv kanaluRAI Italia i također po svom radu kao influencerica.

Ima više od 750.000 pratitelja na svojim društvenim mrežama, gdje s Gundoganom dijeli dio svoje svakodnevice. Iako se proslavila zahvaljujući manekenstvu.

Također se redovno pojavljuje na najvažnijim modnim pistama i voli davati savjete o modi i ljepoti. Sve to temelji na vlastitom iskustvu koje je skupljala godinama pred ekranom.

Oglasi