Sarajevo Taxi i Q Max iz Petrola, dobitna kombinacija!

Sarajevo Taxi i Q Max iz Petrola, dobitna kombinacija!

Sponzorski tekst
Teme:

Danas je u prostorijama udruženja »Sarajevo Taxi« upriličeno potpisivanje ugovora o suradnji između najvećeg taxi udruženja u Bosni i Hercegovini i naftne kompanije Petrol BH Oil Company d.o.o.

Komanija Petrol BH Oil Company d.o.o. je osnovana početkom 1999. godine i dio je porodice Petrol d.d. Ljubljana. Kompanija Petrol BH Oil Company d.o.o. posluje u BiH putem mreže od ukupno 42 benzinske stanice. Kao društveno odgovorna kompanija prati svjetske i europske trendove, kada je u pitanju poboljšanje kvalitete goriva.

Novo Q Max gorivo sa Dual Action tehnologijom koje nudi kompanija Petrol, je idealno rješenje za članove udruženja taxi vozača »Sarajevo Taxi«, jer omogućava više pređenih kilometara po rezervoaru, daje veću snagu motora, bolju zaštitu i duži radni vijek motora. Takve prednosti Q Max goriva su od krucijalne važnosti za taxi vozače. »Velika je čast i zadovoljstvo što su taxi vozači prepoznali prije svega kvalitet Q Max goriva, i što je udruženje »Sarajevo Taxi« odabralo nas kao partnera o ovome segmentu. Znam da nema boljih poznavalaca goriva od ljudi koji svaki dan provode po 10 sati za volanom.«, rekao je Gregor Žnidaršič, direktor kompanije Petrol.

Potpisivanjem ugovora o suradnji, članovi udruženja »Sarajevo Taxi« će ostvarivati dodatne benefite na benzinskim stanicama Petrol u BiH.

Sarajevo Taxi je vodeća taxi služba u Bosni i Hercegovini. Tokom godina postojanja, udruženje taxi prijevoznika »Sarajevo Taxi« prošlo je kroz niz izmjena i restruktuiranja ali je od samog nastanka do danas održalo status vodeće taxi službe u Bosni i Hercegovini. Udruženje je pratilo razvoj taxi službe u svijetu prilagođavalo svoj rad, pa je ova organizacija bila prva u regionu koja je počela koristiti taximetar, prva koja je razvila suvremen sistem radio veze, i prva taxi služba sa smartphone aplikacijom u regionu. U 2018. godini, Sarajevo Taxi je uložilo i značajna sredstva u razvoj najmodernijeg dispečer centra u regionu, koji danas opslužuje preko 1000 članova udruženja u Sarajevu, ali i taxi prijevoznike članove udruženja taxi vozača Federacije BiH. Novi centar ima kapacitet da vrši nadzor i pruža usluge cjelokupnom regionu ukoliko se za tim stvori potreba.

Promo

Oglasi