Šarapova otkrila zašto se nije udala za slovensku zvijezdu

Bio je njena prva ljubav

Šarapova otkrila zašto se nije udala za slovensku zvijezdu

Proslavljena ruska teniserka Marija Šarapova u svojoj autobiografskoj knjizi otkrila je brojne detalje iz života.

Nije se Šarapova libila otkrivati i stvari iz ljubavnog života, a naročito odnosa sa slovenskim košarkašem Sašom Vujačićem za kojeg se trebala i udati 2012. godine.

Šarapovu je Vujačić vjerio dijamantskim prstenom, planirana je i svadba u Istanbulu gdje je on kasnije igrao, ali u međuvremenu prekinuli su vezu i svako je otišao na svoju stranu.

"Prije Roland Garrosa 2012. počela sam da se distanciram od njega postepeno. Kada sam osvojila trofej, zvala sam ga iz svlačionice. Bilo je teško čuti da je bio na treningu. Čestitao mi je. Počela sam da mu zahvaljujem što je bio u teškim momentima uz mene, što me je ohrabrivao kada sam bila u depresiji i što je vjerovao u mene", pisala je Marija i dodala:

"Ali, kada me je pozvao uveče, bio je potpuno u drugačijem raspoloženju. Nesretan, bijesan. Pitala sam ga šta se desilo, a on je odgovorio da je gledao meč kod kuće i ceremoniju dodjele pehara. Odmah sam shvatila. Bio je bijesan jer se u govoru nisam njemu zahvalila i nije mogao da misli ni na šta drugo. Čekala sam nekoliko mjeseci na znak sa njegove strane i dobila sam ga. U jednoj rečenici. Naša veza je gotova", stoji u biografiji.

I Šarapova i Vujačić su u međuvremenu završili svoje karijere. Saša je razvio ozbiljan biznis i nova njegova ljubav danas su vina koja proizvodi u sunčanoj Kaliforniji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi