Nakon smrti otkrivene tajne: Imao drugu ženu i krio da je postao musliman

Tajni život Jlloyda Samuela

Nakon smrti otkrivene tajne: Imao drugu ženu i krio da je postao musliman

Endin Čaušević

Fudbalski svijet prije nekoliko mjeseci uzdrmala je vijest da je u saobraćajnoj nesreći poginuo nekadašnji igrač Aston Ville, Jlloyd Samuel.

Samuel je karijeru počeo u Aston Villi za koju je debitovao 1998. godine, a u ovom klubu bio je čak devet godina. Nakon toga proveo je četiri sezone u Boltonu, a u svojoj karijeri igrao je još u Iranu. Prošle godine vratio se u Englesku gdje je postao igrač-trener amaterskog tima Egertona u kojem je bio sve do svoje smrti.

Ipak, u maju ove godine fudbalski svijet su uzdrmale vijesti da je Samuel poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se zapalio njegov Range Rover. Njegovu porodicu je žestoko uzdrmao ovaj događaj, a čini se da se klupko tek počeo odmotavati što se tiče života nekadašnjeg igrača Aston Ville.

Naime, njegova supruga Emma Samuel otkrila je tek nakon smrti da je njen muž imao tajni život. Dok je igrao u dalekom Iranu Samuel je bio u vezi s pjevačicom Helijom Sahimi koju je i oženio, ali to niko od njegove porodice i prijatelja nije znao.

Haos je nastao kada se pjevačica oglasila na Instagramu gdje je objavila fotografiju sa Samuelom i nazvala ga najboljim mužem na svijetu. Njegova supruga Emma s kojom je imao troje djece je ostala u šoku kada je saznala da je Samuel imao još jednu ženu.

Međutimm, Helia se nije zaustavila na tome jer je prije nekoliko sedmica otkrila da je Samuel čak prešao na Islam kada je igrao u Iranu.

"Usamljena sam i nedostaješ mi. Od sklapanja našeg braka nije prošlo mnogo i nadam se da ćemo ponovo biti zajedno na nekom boljem svijetu. Sjećaš li se dana kada si postao musliman i zabave na kojoj smo pričali da bismo voljeli da svi znaju za to i za nas", napisala je Helia na Instagramu.

Samuel je u Iranu igrao četiri godine od 2011. do 2015. godine, a rijetko je dolazio u Englesku gdje je bila njegova porodica. Očito da je utjehu našao u drugoj ženi, te da mu porodica i nije toliko nedostajala kako su svi mislili.

Top Komentari

DeroVolk
Sto je prelazio koji k, ako ce kriti. Tobejarabi
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi