Život zna biti bajka, ali istovremeno i pravi pakao ako ste djevojka slavnog nogometaša

Sasha to najbolje zna

Život zna biti bajka, ali istovremeno i pravi pakao ako ste djevojka slavnog nogometaša

Edmir Škorić

Sasha Attwood, djevojka engleskog reprezentativca Jacka Grealisha, nije mogla mirno da spava proteklih sedmica.

Sasha nije jedina, no priznaje da su joj tokom Eura 2020 i nakon turnira pristizale brojne košmarne prijetnje i uvrede na društvenim mrežama od raznoraznih "navijača".

"Dnevno sam znala dobiti i do 200 prijetnji smrću i zaista ne pretjerujem kada to kažem", objavila je 25-godišnja ljepotica.

"Ne mogu vjerovati koliko ljudi mogu biti pokvareni bez razloga", dodala je.

Sasha je samo jedna u nizu djevojaka ili supruga nogometaša koje su bile na meti korisniha društvenih mreža. Žestoke uvrede i prijetnje zaprimila je i supruga Alvara Morata nakon promašenog penala protiv Italije.

Inače, što se tiče samog Jacka Grealisha, on bi uskoro mogao postati igrač Manchester Cityja. Građani su spremni platiti veliki iznos i vjeruje se da Aston Villa neće moći da odoli novcu sa Etihada.

Oglasi

Trenutno je vlasnik najvećeg transfera u Engleskoj Manchester United koji je 2016. godine Juventusu platio 89 miliona funti za francuskog veznjaka Paula Pogbu.

Grealish bi mogao postati rekorder jer je City spreman da ga plati oko 100 miliona funti, pa i više.

Top Komentari

snupi
Otkaci se sa drustvenih mreza i onda ti ne mogu prijetiti i neces znati za prijetnje. Te drustvene mreze su veliko zlo. Svaki degenerik ti moze napisati sta hoce bez posledica za sebe. Izgleda vecini je bitan broj pratilaca na tim mrezama i tkzv prijatelja.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti