Šaulić: Ni u snu ne bih pomislio da je Džeko tako običan

Pjevač oduševljen Džekom

Šaulić: Ni u snu ne bih pomislio da je Džeko tako običan

Popularni narodni pjevač Šaban Šaulić je izjavio da je oduševljen skromnošću i ponašanjem Edina Džeke. 

Napadač bh. reprezentacije je na veselju kod Senijada Ibričića u Sanskom Mostu do ranih jutarnjih sati uživao u hitovima Šabana Šaulića, a pritom nije štedio novčanice i nekoliko puta je 'zakititio' klavijaturu i svirače. 

Novčanice su letjele na sve strane, a Šaulić je u razgovoru za srbijanske medije otkrio koje pjesme je Džeko najčešće naručivao tokom proslave suneta Ibričićevog sina koji se također zove Edin. 

"Nekoliko puta mi je tražio pjesmu 'Kako si majko, kako si oče', a pjevao sam mu u nekoliko navrata 'Sneg je opet Snežana'. Na trećem mjestu je bila 'Golubica'", izjavio je Šaulić i potom nastavio: 

"Dečko je stvarno super u svakom pogledu. Ni u snu ne bih pomislio da neko sa tako velikom karijerom može da bude običan i dobar čovjek. I ne čudi me što mu je Bog dao takav talenat za fudbal", dodao je kralj narodne muzike. 

Džeko je poklonio Šauliću i svoj dres Rome sa posvetom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.