"Schumacher ponekad plače u invalidskim kolicima, do sada je potrošeno 22 miliona eura"
Njemački vozač je u toku karijere osvojio sedam titula prvaka svijeta po čemu je i dan danas najbolji u historiji.

Hoće li mu ikada biti bolje?

"Schumacher ponekad plače u invalidskim kolicima, do sada je potrošeno 22 miliona eura"

O životu Michaela Schumachera se nakon stravične povrede na skijanju zna jako malo, ali inostrani mediji ipak uspijevaju saznati ponešto o njegovom zdravstvenom stanju.

Popularni Schumi vjerovatno ni dan danas ne može hodati ni pričati, ali sve su to samo pretpostavke jer se niko od njegovih članova porodice ne oglašava u javnosti, pa je nepoznanica i lokacija na kojoj on trenutno boravi.

Ipak, britanski tabloid Express donosi tekst pod nazivom 'Gdje je Michael Schumacher? Hoće li mu ikada biti bolje?'. U istom tekstu autor ističe sljedeće:

"Po onome što znamo o njegovim povredama, Schumacher ne može da hoda, ni da govori, ali izvori tvrde da može pokazati emocije. Prema izvještaju o zdravstvenoj zaštiti, Schumacherovi računi za kućnu njegu premašili su 22 miliona eura", navodi se u tekstu.

S druge strane, francuski magazin 'Paris Match' navodno ima i jednu izjavu od člana porodice.

"Kada ga stavite u invalidska kolica i okrenete prema prekrasnoj panorami s pogledom na jezero, Michael ponekad plaće", navodno je za ovaj list rekao jedan član Michaelove porodice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi