"Seksali smo se prije porođaja njegove žene i dokazat ću da je Conor otac moje kćerke"

Irski borac u centru skandala

"Seksali smo se prije porođaja njegove žene i dokazat ću da je Conor otac moje kćerke"

E. Čaušević

UFC borac Conor McGregor našao se u centru skandala nakon što se oglasila Terri Murray koja tvrdi da s njim ima dijete.

To nije rijetkost da se dešava u svijetu poznatih ličnosti, a obično se na kraju dokaže da tu nema istine, te da je sve to napravljeno samo zbog novca. Imun na ove stvari nije ostao ni McGregor koji je trenutno u centru skandala zbog izjave zanosne Terri Murray.

Ovaj 26-godišnja djevojka objavila je da će preko suda tražiti DNA uzorak McGregora kako bi potvrdila da je on otac njene kćerkice. Ona je izjavila da je imala aferu s irskim borcem, te da je nakon toga ubrzo saznala da je trudna, no da McGregor nije htio ni da čuje za to.

Terri je izjavila da se su oni imali sex samo nekoliko sedmica prije nego što se porodila Conorova supruga Dee Devlin. Ona je najavila da će dokazati da je on otac njene kćerke Clodagh iako je Conor to ekspresno demantovao.

"Želim samo da dokažem da je on njen tata i da ne lažem. Želim samo da uradimo test i nakon toga se nikada ne moramo vidjeti bez obzira na rezultate. Ne želim njegov novac kako vi mislite. Seksali smo se četiri sedmice prije poroda njegove žene i to dva puta u nekoliko dana. Kasnije kad sam saznala da sam trudna sam mu slala poruke, ali mi nikada nije odgovorio", rekla je Terri.

Top Komentari

Edin Merlin
Zagorio lola,jebaji ga valja izdrzati dok je zena trudna i nakon porodjaja !!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi