Seksi novinarka trijumf Rome proslavila fotkom iz spavaće: Gdje su gaćice?

Za Rimljane bi dala sve

Seksi novinarka trijumf Rome proslavila fotkom iz spavaće: Gdje su gaćice?

O. Lekić
Teme:

Italijanska sportska novinarka Roberta Pedrelli slovi za veliku navijačicu Rome.

Roberta svoju ljubav prema rimskom klubu ističe kada god za to ima priliku. a koliko joj znači Roma može se zaključiti i na osnovu posljednje fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu.

U čast prolaska Rome u polufinale Lige prvaka ona je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako samo leži u brusu, gaćice nije imala, ali je na međunožje stavila Romin šal.

Na Instagramu ali i u italijanskoj javnosti Roberta je veoma popularna, a po forumima je ubjedljivo prva kada je reč o najseksi sportskim novinarkama. 

U to ćete se uvjeriti gledajući fotografije u našoj galeriji.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi