Seksipilna Agnieszka otkrila tajnu svog fenomenalnog izgleda

Seksipilna Agnieszka otkrila tajnu svog fenomenalnog izgleda

Adnan Beganović

Jedna od najboljih svjetskih teniserki, Agnieszka Radwanska, pozirala je za ESPN, a u razgovoru je otkrila tajnu svog fenomenalnog izgleda.

Jedna od najboljih svjetskih teniserki, Agnieszka Radwanska, pozirala je za ESPN, a u razgovoru je otkrila tajnu svoh fenomenalnog izgleda.

Čitaocima ESPN-a poljska teniserka otkrila je da su za njen fenomenalan izgled zaslužni naporni treninzi koji ne prolaze bez 300 trbušnjaka.


"Volim raditi više od 300 trbušnjaka u jednoj seriji. To ojačava moje trbušne mišiće. Ali kada ih odradim kažem sebi, 'želim ovo još više', ili 'sada mogu jesti još više čokolade", između ostalog je izjavila Radwanska.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.