Serenu zbog izgleda brutalno vrijeđaju, susret s kolegom izazvao lavinu: "Pitam se je li je..."
Slavna teniserka predmet brojnih uvreda

Nevjerovatno

Serenu zbog izgleda brutalno vrijeđaju, susret s kolegom izazvao lavinu: "Pitam se je li je..."

Midhat Šljivak

Najbolja teniserka svih vremena Serena Williams izazvala je ogromnu pažnju javnosti pojavom na teniskom turniru u Miamiju. Komentari na njen izgled su brutalni.

Serena Williams je bez ikakve dileme najbolja teniserka svih vremena. Amerikanka je godinama dominirala svijetom tenisa, osvojila je 23 Grand Slama, te brojne druge velike turnire.

Williams je u penziju otišla 2022. godine. Očekivano, malo se opustila i nabacila je koji kilogram, što je naišlo na brojne komentare.

Serena se pojavila na turniru u Miamiju. Odlučila je pozdraviti stare kolege, a najprisnija je bila s Grigorom Dimitrovim.

Pojava najbolje svih vremena u kratkoj suknjici s popriličnim viškom kilograma izazvao je zaista brutalne komentare. Dosta je onih koji su bili poprilično gnusni i koji idu preko svih granica.

Oglasi

Samo zbog ugodnog razgovora s Dimitrovim i zagrljaja koji je uslijedio očekivano su su uslijedili komentari sa seksualnom konotacijom.

"Pitam se je li je u prošlosti? Znate na šta mislim", jedan je od komentara 'fanova', a potom su se brojni okrenuli njenom izgledu.

"Ova sigurno ne može biti predmet nasilja u porodici". "Grigor s Mikeom Tysonom", samo su neki od uvrjedljivih komentara prema Williams na društvenim mrežama.

Ovakve stvari nisu ništa novo u savremenom svijetu. I oni najveći sportisti izloženi su žestokim napadima i brutalnim komentarima na društvenim mrežama.

Sada je nažalost Serena Williams žrtva pametnjakovića i komentatora na društvenim mrežama. To su uglavnom osobe koje nemaju život i trude se da i drugim ljudima zagorčaju života.

Williams se naravno neće osvrtati na komentare. Ona uživa u zasluženoj penziji i istinski ljubitelji sporta dobro znaju šta je ova djevojka napravila u svijetu tenisa.

Samo od svog napornog rada na turnirima zaradila je više od 100 miliona dolara. Brojni sponzori su je pratili tokom karijere i definitivno je neće zanimati šta dežurni komentatori imaju reći.

Ako ih već zanima njena težina, 42-godišnjakinja je teška više od 300 miliona dolara.

Oglasi