5

Komentari (5)

prvenac
Čim sezona završi eto njega, opasan borac
MIHA
Ukrainu je stvorio zapad, Poljska salje avione za Ukrainu, Bajden i dzoni engleski PM. Stop, samo artiljerija udara, a danas avion Ruski gadjao djeciju bolnicu. Tesko onom ko koga izgubi, ratovi su dio nase istorije nazalost koja se ponavlja u cijelom svijetu. Mnogi ce izac iz ovog milioneri kao nasi baksuzi. RIP za izgubljene zivote, i cuvajte se ljudi. Neki Dan Celza igraci daju podrsku Ukraini a navijaci skandiraju Abramovic. Otislo sve u u krasni k..rac
Goran86
Gdje vodi rat...nigdje ljudi bezze ginu zbog par debeli glupana koji sjede i drkaju svoj mali ***** poput Putina i slicni njemu...evo veceras gledajuci ovo sutanje balona na tekmi Real vs Paris svi su zaboravili rat.. rat je sranje i drkanje likova poput Putina.
user1644923168
Bas me zanima gdje su sad Yuri Zhirkov,Wagner Love,Daniel Carvalho,Alexey Smertin,Igor Akinfeev...
BogatiDijasporac
Kao i ja, pobjegli cim je puklo ;)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti