Aguero pokazao kako provodi svoje prve dane u fudbalskoj penziji

Otputovao u Argentinu

Aguero pokazao kako provodi svoje prve dane u fudbalskoj penziji

Endin Čaušević

Sergio Aguero prošle sedmice je zvanično završio svoju igračku karijeru.

Argentinski napadač je zbog zdravstvenih problema bio primoran na kraju da se oprosti od igranja fudbala što mu je itekako teško palo.

Aguero je imao srčanih problema i dobio je savjet od doktora da se povuče iz fudbala što je on poslušao, a prošle sedmice je na press konferenciji to i zvanično otkrio.

On je u Barcelonu stigao ljetos i imao je dvogodišnji ugovor, te je sigurno očekivao da odigra dosta više mečeva za katalonski klub, ali sudbina je htjela drugačije.

Nakon što je zvanično objavio kraj karijere odlučio je da sa svojom djevojkom Sofijom otputuje u Argentinu gdje se trenutno nalazi u krugu svoje porodice i očito uživa u odmoru.

Aguero je putem društvenih mreža pokazao da uživa u društvu svoje porodice, ali i da je majstor što se tiče roštilja.

Sergio Aguero flies to Argentina for family Christmas after emotional  retirement - New York Folk

S djevojkom je i posjetio nekoliko zanimljivih lokacija u Buenos Airesu i ovo je prvi put da je u Argentinu došao na duži odmor, te nema uopšte pritisak i obaveze prema nekom klubu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi