Odvratno je i slušati riječi koje bezobrazni Aguero izgovara komentarišući utakmicu
Sergio Aguero komentariše utakmice na Twitchu, ali se baš nije proslavio rječnikom.

Na Twitch platformi

Odvratno je i slušati riječi koje bezobrazni Aguero izgovara komentarišući utakmicu

E. Ganibegović

Komentarišući jednu utakmicu na Twitch platformi, Sergio Aguero se nikako nije proslavio svojim rječnikom i žestoko je izvijrđao jednog od aktera utakmice. Ovaj mu nije ostao dužan.

Nedavno je Gerard Pique kreirao natjecanje Kings League s 12 timova koji se sastoje od 12 igrača. Utakmice traju 40 minuta, a početnu postavu čini sedam igrača (ima pet zamjena).

Timovi su sastavljeni od igrača koji nisu poznati široj javnosti, ali su njihovi kapiteni bivše fudbalske zvijezde ili internetske slavne osobe. Jedan od igrača koji igra u ovoj ligi je Carlos Castro.

Napadač predstavlja xBuyer Team, a prošle se sedmice susreo s momčadi Sergia Aguera - Kunisports. Momčad bivšeg argentinskog reprezentativca dobila je utakmicu 1:0, no utakmica je postala poznata iz drugog razloga.

Sam Sergio Aguero prenosio je meč na Twitchu, a u jednom trenutku je počeo vrijeđati Carlosa Castra skrenuvši pažnju na njegovu boju kose.

"Kopile jedno. Šta se žališ, je**na plavušo. Pogledaj svoju kosu", rekao je Aguero.

Oglasi

Carlos Castro nije ostao ravnodušan na uvrede te je na Twitteru odgovorio bivšem fudbaleru:

"Već neko vrijeme, svaki put kad se kamera upali, svakome dajemo pogrdne i nepotrebne komentare jer znamo da ljudi smatrati to smiješnim."

"U pravu si Carlos", napisao je među ostalim Javi Hernandez, još jedan bivši fudbaler.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi