Ramos zbog velikog problema morao da se ošiša, fotografija potvrdila zašto je to uradio

Poslušao savjet frizera

Ramos zbog velikog problema morao da se ošiša, fotografija potvrdila zašto je to uradio

E. Čaušević

Španski defanzivac Sergio Ramos odlučio je reprezentativnu pauzu provesti u Madridu.

Na iznenađenje javnosti u Španiji ovaj iskusni fudbaler nije dobio poziv Luisa Enriquea za mečeve Lige nacija i ako su svi očekivali da će se Ramos konačno vratiti u reprezentaciju.

Ramos igra standardno u ekipi PSG-a i vratio se u staru formu, ali očito to nije bilo dovoljno za selektora Španije da ga vrati u nacionalni tim i prema svemu sudeći na spisku neće biti ni za Svjetsko prvenstvo.

Međutim, Ramos nije doputio da ga to previše razočara i reprezentativnu pauzu odlučio je da posjeti Madrid i druži se sa svojom porodicom i prijateljima.

Također, defanzivac PSG-a iskoristio je priliku da promijeni svoju frizuru i mnoge je iznenadio fotografijama koje je objavio na Instagramu.

Ramos je odlučio da ošiša svoju dugu kosu koja ga je krasila prethodnih godina, te je znatno osvježio svoj izgled.

Oglasi

Mnogi su se iznenadili što je Ramos odlučio da se ošiša, ali su mu poručili da mu i ova frizura odlično stoji.

No, španski mediji pišu da je Ramos bio primoran da se ošiša nakon što je shvatio da je počeo da gubi kosu. Dobio je savjet da se kratko ošiša jer je počela kosa opadati nakon što je godinama konstantno nosio rep.

Ugledna Marca piše da je to bio glavni razlog zbog čega je Ramos promijenio svoj imidž, a nove fotografije na Instagramu pokazju da mu kosa više nije toliko gusta kao nekada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi