Cifra koju su Wanda i Icardi mjesečno trošili u Parizu jednostavno nije normalna

Život na visokoj nozi

Cifra koju su Wanda i Icardi mjesečno trošili u Parizu jednostavno nije normalna

E. Ganibegović

Nakon dvije godine provedene u PSG-u, Mauro Icardi posuđen je Galatasarayju.

Dolaskom u Galatasaray Icardi će zaraditi "samo" 6,75 miliona eura, u odnosu na 10 miliona eura koliko je dobio u PSG-u.

Ovo smanjenje plate može Argentincu poremetiti lične troškove, a Mundo Deportivo otkrio je koliko je novca nogometaš bacao u jednom mjesecu u Parizu.

Prema gore spomenutom izvoru, Icardi i Wanda mjesečno su trošili oko 500.000 eura, novac koji je išao na troškove privatnih škola u koje su išla djeca, ali i na održavanje milanskog doma njih dvoje.

Mauro Icardi službeno je predstavljen u Galatasarayju, a uz posuđenog nogometaša iz Paris Saint Germaina bila je supruga i agentica Wanda Nara te njihovo petero djece.

Wanda Nara bila je ključna u dogovoru između PSG-a i Galatasaraya oko posudbe Maura Icardija.

Icardijeva supruga i agent postavila je niz uvjeta Turcima da "puste" nogometaša da potpiše za Galatasaray.

Prema Mundo Deportivu, Wanda Nara rekla je Galatasarayju da želi imati ličnog kuhara, škole za svoje petero djece, hotel rezervisan do decembra, kuću, osiguranje i vozača na raspolaganju u Turskoj, te stalno dostupno osoblje.

Icardi će igrati do kraja ove sezone za Galatasaray, a debitovao je protiv Konyaspora odigravši drugo poluvrijeme u pobjedi svog tima od 2:1, a na tom meču je upravo nakon sukoba s njim i saigračima naš Ibrahim Šehić dobio crveni karton.

Top Komentari

user1662845418
Uz Wandu dolze upustva za koristenje,bogte kako nece trosit u kuci ih ima 17 tero, dok to se sve potamami igrat ce nama Icardi jos mnogo godina ,dok ne naleti mlađi da jos moze duze odrzavat djecu i teta Wandu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti