Jedna od najbogatijih žena fudbalera u panici: "Rastaju se iza Božića i ona ostaje bez ičega"

Ljubavi je došao kraj

Jedna od najbogatijih žena fudbalera u panici: "Rastaju se iza Božića i ona ostaje bez ičega"

Edmir Škorić

Prethodnih godinu i po dana obilježila je rastava slavnog para, fudbalera Gerarda Piquea i pjevačice Shakire, a čini se da će nam i kraj godine donijeti još jedan "bum" i veliki rastanak.

Pique i Shakira su zvanično rastavljeni, ona je otišla u Miami da živi sa djecom, a on ostao u Španiji. Kolumbijka nije mogla da pređe preko prevare, pa je odlučila da dalje krene sama i da potraži novog partnera, dok se on skrasio s mnogo mlađom djevojkom Clarom Chiom Marti.

Sada se bliži dan kada će se rastati još jedan proslavljeni i bivši španski reprezentativac. Mediji tvrde da se raspada brak 37-godišnjieg Sergija Ramosa i njegove osam godina starije supruge Pilar Rubio.

Oni su zaručeni od 2012. godine i imaju četiri dječaka, a u braku su od 2019. godine. Izgledali su kao jedan od onih savršenih parova, ali očito je s vremenom ljubav nestala.

Iako su u braku od 2019., Pilar Rubio i Sergio Ramos nemaju zajedničku imovinu, već odvojenu, a to bi dovelo do određenih razmirica, objavljuje Mundo Deportivo.

Oglasi

Priča se da je Sergio Ramos dostigao ukupno bogatstvo od 100 miliona eura, nakon fudbalskih zarada i ulaganja u nekretnine. U slučaju Pilar Rubio stvari ne bi bile tako dobre. Navodno je do danas zatvorila tri kompanije, a prihode sada ostvaruje samo od televizije, oglašavanja i društvenih medija.

"Ona bi da bude s njim zauvijek jer se boji da će ostati bez ičega", prenose mediji u Španiji neimenovani izvor.

Voditeljica živi u Andaluziji sa četvero djece i Ramosom koji sada igra za Sevillu. Par odbija potvrditi krizu u braku, ali odavno ne objavljuju zajedničke fotografije i mnogo toka ukazuje na kraj.

Osim toga, program Telecinco potvrdio je da izvori bliski paru ne samo da su potvrdili kraj ljubavi između Sergia Ramosa i Pilar Rubio, nego govore o datumu kada će ta činjenica biti javno objavljena i službena.

Navodno će čekati da prođe Božić, a onda donijeti odluku i svako krenuti svojim putem. Sada žele da praznike provedu zajedno sa djecom i ne žele im upropastiti najljepši dio godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti