Najprivlačnija dama u Španiji konačno otkrila da li je još uvijek u braku sa slavnim nogometašem

Jedan od najpoznatijih parova

Najprivlačnija dama u Španiji konačno otkrila da li je još uvijek u braku sa slavnim nogometašem

Edmir Škorić

Posljednjih mjeseci konstantno se šuška o mogućoj bračnoj krizi, pa čak i razvodu Pilar Rubio i Sergija Ramosa.

Jedan od faktora koji se spominjao kao uzrok ovog navodnog razlaza je zategnut odnos između voditeljice i njene šogorice, kao i odlazak Sergija Ramosa iz PSG-a, te njegov mogući odlazak u Saudijsku Arabiju, što bi lijepu Pilar spriječilo da češće viđa svog supruga s obzirom da ona živi i radi u Španiji.

U nekim se medijima čak spekuliralo o mogućnosti da je par na rubu prekida te da je zbog te situacije došlo do budućeg rastanka Sergia Ramosa i Pilar Rubio.

Glasine su se posebno pokrenule nakon što je par diskretno šutio na društvenim mrežama, unatoč tome što je uobičajeno jer su različita događanja posjećivali odvojeno.

Suočena s ovom situacijom, Pilar Rubio odlučila je nešto poduzeti po tom pitanju i o tome je glasno i jasno progovorila. Manekenka i komunikatorka na društvenim je mrežama podijelila nekoliko zajedničkih fotografija, a posebno je istaknula snimku na kojoj prikazuje proslavu godišnjice braka.

Oglasi

Pilar i Ramos na vjenčanju nakon šest godina veze

Ovo je četvrta godišnjica bračnog para Pilar Rubio i Sergio Ramos, večera na kojoj su nazdravili i za svojih "11 zajedničkih godina" i za sve što im "zajedno", kao paru, donosi budućnost.

“Cijeli život pred nama da nastavimo dijeliti jedinstvene trenutke, samo naše”, objavila je Pilar Rubio u tekstu fotografije kako bi jasno dala do znanja da vjeruje budućnosti njihove veze.

Ovom gestom Pilar Rubio i Sergio Ramos poručuju da nemaju potrebu objašnjavati svoj privatni život. Osim toga, Pilar Rubio u videu ističe kako su predani zajedničkom slavlju, nazdravljanju, osmjehu i uživanju.

Oglasi

Reakcija pratitelja para bila je uglavnom pozitivna, iskazujući im podršku i radost zbog njihove sreće, unatoč glasnim negativnim komentarima nekih klevetnika koji inzistiraju na predviđanju razvoda slavnog para.

Pilar je osam godina starija od bivšeg igrača Seville i Real Madrida. Rođena je 1978. godine u blizini Madrida. Pilar je u mladosti studirala ekonomiju, ali je brzo shvatila da to nije za nju. Paralelno je radila kao model za muške časopise. Ubrzo se počela pojavljivati i na TV ekranima.

Madriđanka je bila zaštitno lice brojnih časopisa

Godine 2007. Pilar je izabrana od strane Premio Jovena za najbolju televizijsku reporterku. 2008. i 2009. postala je najpoželjnija djevojka u Španiji prema FHM-u.

Ramos i Pilar upoznali su se na dobrotvornoj večeri, a Pilar je prva prišla nogometašu. Djevojka je od Sergia tražila dres sa simbolima kluba. Tako je započela njihova veza.

Oglasi

Ramos je nagovorio svoju voljenu da napusti karijeru, tražio od nje da vodi miran i odmjeren način života i želio je da se njene fotografije rjeđe pojavljuju u medijima. S obzirom da ona nije htjela da promijeni svoj način života, par je bio prekinuo, no ubrzo su se vratili jedno drugom.

Smatra se jednom od najljepših žena u Španiji

Ramos je 2013. otkrio da je Pilar trudna. Prvo dijete rodila je 2014., drugo 2015., a treće 2018. godine. 26. jula 2020. par je dobio četvrtog sina. Vjenčali su se nakon šest godina veze.

Iako su nedavne glasine ukazivale na novu krizu u njihovom braku, čini se da to nije istina. Jedan od najslavnijih parova u Španiji i šire nastavlja zajedničkim životom uživajući u svakom trenutku.