Iza Sergija Ramosa je najgora noć u životu: Najteže je njegovoj djeci, posljedice će biti trajne...

Sve se dešavalo u vrijeme utakmice

Iza Sergija Ramosa je najgora noć u životu: Najteže je njegovoj djeci, posljedice će biti trajne...

Admin Čaušević

Sergio Ramos je prije nekoliko dana iza sebe ostavio najgoru noć u životu. Sve se dešavalo dok je Španac igrao meč Lige prvaka za Sevillu protiv Lensa. Najteže je svakako njegovim maloljetnim sinovima. 

Sergio Ramos je bio žrtva užasnog napada na njegov dom dok je prošle sedmice bio odsutan zbog igranja utakmice Lige prvaka.

Ovaj 37-godišnjak, koji je u karijeri skupio kolekciju od 28 trofeja kao igrač, igrao je protiv francuskog Lensa u premijernom evropskom nastupu ove sezone kada su lopovi provalili njegovu kući.

Lopovi su uspjeli ugasiti alarme u njegovoj kući u seoskom imanju La Alegria u Andaluziji, na jugu Španije, prije nego što su "terorizirali" njegovo četvero male djece, o kojima su se brinule dvije dadilje.

Njavažnije je da su svi ostali fizički nepovrijeđeni, ali strah i dramu koju su preživjela maloljetna djeca će sigurno izazvati određenu traumu.

Oglasi

Ramosova supruga, Pilar Rubio koja je po zanimanju novinarka, također nije bila prisutna na imanju i to radi poslovnih aktivnosti.

Lopovi su na kraju pobjegli sa luksuznim satovima, nakitom, dizajnerskom odjećom i gotovinom, dodaje se u izvješću, a policija je otvorila istragu o incidentu.

Ramos je prije nekoliko sedmica potpisao za Sevillu, klub iz svog djetinjstva u kojem je započeo karijeru, a stigao je kao slobodan igrač nakon odlaska iz PSG-a.

Sergio Ramos i njegova porodica

Čuveni štoper i njegova porodica tek su se doselili na svoje imanje u Bollullos de la Mitacion, gradić u blizini Seville.

Ramos i njegova supruga Rubio započeli su vezu 2012. prije nego što su se vjenčali u junu 2019. godine. Do sada su dobili četvero djece. I to sinove Sergija Juniora, Marca, Alejandra i Maxima Adriana.

Bivši kapiten Crvene furije samo je jedan u nizu slavnih fudbalera u Španiji koji su bili žrtva krađe posljednjih godina. Tačna vrijednost ukradene robe nije poznata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti