Gerard Pique gleda i ne vjeruje: Osvanula fotografija - Sergio Ramos i Shakira u zagrljaju

Neće mu biti svejedno

Gerard Pique gleda i ne vjeruje: Osvanula fotografija - Sergio Ramos i Shakira u zagrljaju

Eldar Ganibegović

Gerard Pique i Sergio Ramos bili su saigrači u reprezentaciji Španije, no i veliki rivali na suprotnim stranama u El Clasicu. Sada je Sergio Gerardu zadao i bolan udarac van terena.

Svjedoci smo prošle godine bili velike drame kada je u pitanju privatni život Gerarda Pique. Prevario je kolumbijsku pjevačku zvijezdu Shakiru, nakon čega je nastao haos.

Clara Chia Marti bila je djevojka s kojom je bivši fudbaler prevario pjevačicu, a nakon toga uslijedio je raskid. Shakira je u međuvremenu preselila u Miami.

U međuvremenu se Pique povukao iz fudbala, a Shakira je nastavila sa svojim životom. Sada je Pique dobio bolan udarac ili će ga dobiti, ako još nije vidio fotografiju koja je objavljena.

Naime, poznato je da su Gerard Pique i Sergio Ramos bili veliki rivali. Jedan je igrao za Barcelonu, a drugi za Real Madrid.

Oglasi

Osim toga, bili su saigrači u reprezentaciji Španije. U dresu Crvene furije zajedno su osvajali Svjetsko i Evropsko prvenstvo.

Shakira sigurno zna bolnu tačku bivšeg muža s kojim ima dva sina. Odlučila je da se fotografiše upravo u zagrljaju Sergija Ramosa i fotografija je vrlo brzo pošla da kruži internetom.

Bez obzira na to da li je prebolio Shakiru ili ne, fotografija nje s Ramosom će ga sigurno dirnuti. Ne može mu biti svejedno kada mu bivši saigrač, ali i ljuti rival grli ženu s kojom je bio više od decenije i ima dvoje djece. 

Podsjetimo, Gerard Pique je u međuvremenu završio fudbalsku karijeru i okrenuo se biznisu. Vlasnik je FC Andorra. S druge strane, Sergio Ramos je ljetos napustio PSG i vratio se u Sevillu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi