Shakira je izuzetno vezana za nanu, pa je zbog sjećanja na nju donijela nevjerovatnu odluku

I drveće ide iz Barcelone

Shakira je izuzetno vezana za nanu, pa je zbog sjećanja na nju donijela nevjerovatnu odluku

E. Ganibegović
Teme:

Kolumbijska pjevačica Shakira napravila je niz kontroverznih poteza od rastanka s Gerardom Piqueom, no posljednje što je napravila u velikoj mjeri se kosi sa zdravom pameću.

U junu prošle godine život Gerarda Piquea i Shakire okrenuo se za 180 stepeni. Španac je prevario Kolumbijku, ona je to saznala i nastao je haos.

Epilog svega bio je rastanak, a dugo su se vukli i po sudovima. Shakira je bila aktivnija medijski i vidjelo se da više pati, te napravila niz kontroverzi.

Jedna od njih svakako je to što je u svom domu u Barceloni postavila vješticu i okrenula ka kući u kojoj žive roditelji Gerarda Piquea.

Opis nije dostupan.

Prozivala je svog bivšeg partnera i u pjesmama koje je snimala, a sada je zadala bolan udarac Piqueu, ali i napravila novi nevjerovatan potez.

Oglasi

Naime, kolumbijska umjetnica odlučila je da se iz Barcelone preseli u Miami, a tamo će povesti i dva sina koja ima sa Gerardom, Milana i Sashu.

Bit će to veliki udarac za bivšeg fudbalera Barcelone jer je itekako vezan za svoju djecu, no to nije sve što će Shakira ponijeti sa sobom na Floridu.

Španska štampa objavljuje da je Shakira donijela iznenađujuću odluku da čak i drveće koje je posadila u blizini svoje kuće u Barceloni preseli u SAD.

U prethodna dva dana viđene su dizalice u rezidenciji bivšeg para i bit će obavljen transport drveća iz Evrope u Sjevernu Ameriku.

Razlog zbog kojeg je Shakira donijela ovu odluku je sentimentalan, prenosi španski "Sport". Ova stabla pjevačica je donijela iz Libana, zemlje porekla njene nane, prije pet godina.

Top Komentari

makelele
Nana ? Jel ovo Nurkic pise clanke za sportsport :D
1 0
51826291919188923
Šakirina nana HAHAHAHA.....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti