Srceparajuća i veoma zabrinjavajuća poruka supruge nastradalog golmana: "Ne ostavljaj me samu..."

Jako tužan period u njihovim životima

Srceparajuća i veoma zabrinjavajuća poruka supruge nastradalog golmana: "Ne ostavljaj me samu..."

Esmer Oštraković

Sergio Rico se još uvijek nalazi u bolnici u Sevilli, ali njegovo zdravstveno stanje nakon nesreće koju je doživio je još uvijek nepoznato.

Naime, nakon što je postao prvak Francuske sa PSG-om, Rico je dan poslije doživio nesreću u Huelvi i njegovo stanje je jako teško.

Golman PSG-a je pao s konja koji se uznemirio nakon što je naišao drugi konj koji je vukao zaprežna kola, a nakon pada ga je udario u glavu i nanio mu je teške povrede glave.

Hitno je potom helikopterom Rico prebačen u bolnicu. Tamo su mu konstantovane teške povrede glave, stavljen je u indukovanu komu i ljekari mu se bore za život.

Nakon svega njegova supruga je jutros objavila srceparajuću poruku na Instagramu.

"Ne ostavljaj me samu ljubavi, kunem se da ne mogu. Ne znam kako da živim bez tebe. Volimo te mnogo", napisala je Alba Silva na svom Instagram nalogu.

View this post on Instagram

A post shared by Alba Silva (@albasilvat)

Situacija trenutno nije baš najbolja. Svi čekaju šta će se desiti i svakako se nadamo da će igrač PSG-a nakon svega biti dobro.

Sergio Rico je većinu karijere proveo u ekipi Seville, a pored PSG-a nastupao je još za Fulham i Mallorcu. Trenutno je drugi izbor Parižana iza Gianluigija Donnarumme.

Ove sezone 29-godišnji čuvar mreže nije nastupio za francuskog prvaka u čijim redovima je odigrao ukupno 24 utakmice od dolaska 2019. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi