Sestre Villas - Boas sve popularnije zbog menadžera Pijevaca

Sve popularnije

Sestre Villas - Boas sve popularnije zbog menadžera Pijevaca

Atraktivne manekenke Dijana i Suzan izazvale veliku zabunu zbog toga što se prezivaju isto kao i menadžer Tottenhama, Andre Villas Boas. 

Dijana i Suzan Villas Boas, brazilske atraktivne manekenke koje su zbog svog prezimena postale poznatije nego što su bile.

Sestre su stvarile konfuziju fudbalske javnosti i stavile menadžera Totenhema Andre Villasa Boasha u nezgodnu situaciju zbog provokacija da je u rodu s njima. Andre vodi porijeklo sa Iberijskog poluostrva dok su atraktivne manekenke rodom iz brazilskog mjesta u blizini Sao Paula.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.