Shakira više ne bira, sada je krenula i na Piqueovu djevojku: prvim udarom je poslala u pakao

Kolumbijska pjevačica je dala svoj prvi intervju

Shakira više ne bira, sada je krenula i na Piqueovu djevojku: prvim udarom je poslala u pakao

A. Čaušević

Pola godine nakon prekida desetogodišnje veze sa Gerardom Piqeom Shakria je dala svoj prvi intervju i to za meksičke medije. Poručila je da se osjeća jačom od lavice, ali je i prozvala djevojku svog bivšeg partnera.

"Šutjela sam i samo pokušavala sve to procesuirati. Da, teško je pričati o tome, pogotovo zato što još uvijek prolazim kroz to i zato što sam u javnosti, i zato što naš raskid nije normalan raskid. Bilo je teško, ne samo meni, već i mojoj djeci", zopočela je kolumbijska pjevačica intervju.

Shakira je dodala kako je nasjela na priču da ženi treba muškarac, da zajedno grade proodicu te da žive sa majkom i ocem u istoj kući.

"Bila sam zaljubljena u ljubav, ali uspjela sam je shvatiti iz druge perspektive, sada sam dovoljna sama sebi. Kad se žena suoči sa životom, iz svega izlazi samo jača."

"Sada se osjećam ispunjeno. Osjećam se jača od lavice. Sve je to rezultat iskustva, prihvaćanja raskida, tolerisanja mnogo toga, zatim frustracija."

Poručila je da želi biti primjer svojoj djeci da i oni vide šta jedan čovjem može sve preživjeti i iz svega izaći samo jači.

Oglasi

Pique je Shakiru prevario sa mnogo mlađom djevokom. Bivši fudbaler više ne krije da je u vezi sa Clarom Chiom, a Kolumbijka je i za nju imala poruku.

"U paklu postoji mjesto koje je rezervisano za žene koje ne podržavaju druge žene", rekla je Shakira.

Popularna pjevačica je objasnila i zašto u svojim pjesmama često adulira na bivšeg partnera. Kazala je da je izražavanje suprotno od depresije.

"Ovisim o sebi. Imam dvoje djece. I moram biti lavica za njih. Morate istpriti frustarciju, ima stvari koji ne idu kako želite."

"Prošla sam kroz gadne trenutke, ali sam otkrila da imam sjajne prijetelje u mojim fanovima. Publika je bila ključna da me podigne sa mrtve tačke."

"Neka život dođe i pokaže mi šta je sljedeće", poručila je za kraj sa osmijehom na licu.

Top Komentari

user1671540303
Seljancuro ,prvo sto bi trebala napraviti je da se naucis pisati I citati a Onda se pogledaj u ogledalo kakva si ,pa sebe kritiziraj mater ti ****m
0 0
ViniJr
Hebala ti Šaćira pleme kvazinovinarčiću, ti si hebena tetkice koja samo zna tračati uz kafu. Mrš!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi