Shakira pljuvajući Piquea zaradila nestvarne cifre
Kolumbijska pjevačica odlučila je žestoko reagovati nakon što ju je Pique prevario i to joj je donijelo ogromnu zaradu (Foto: Instagram)

Pjesme imaju nevjerovatnu slušanost

Shakira pljuvajući Piquea zaradila nestvarne cifre

M. Šljivak

Kolumbijska pjevačica Shakira rastala se prošle godine od dugogodišnjeg životnog saputnika, bivšeg fudbalera Barcelone Gerarda Piquea, a strasti nakon raskida se ne smiruju, pa se nekada slavni par na razne načine proziva u javnosti.

Shakira i Gerard Pique godinama su bili jedan od najpoznatijih svjetskih parova. Međutim, nakon nešto više od 10 godina došlo je do raskida i krenula su brojna prepucavanja u javnosti.

Kolumbijska pjevačica izdala je i tri pjesme u kojoj je glavnu ulogu imao Pique. Poprilično je popljuvala bivšeg i to joj se itekako isplatilo.

Slušanost njenih pjesama je ogromna. Broje se u stotinama miliona i to joj je donijelo zaradu od 21 milion eura, kada se prebroje cifre s brojnih platformi za slušanje.

Ove cifre sigurno će pomoći Shakiri da veoma brzo zaboravi Gerarda koji je već krenuo dalje i pored njega je 12 godina mlađa ljepotica Clara Marti.

Gerard Pique ne može bez Shakire: Ove riječi su ga raskrinkale

Raskid Gerarda Piquea i Shakire puni naslovnice medija širom svijeta. Dosta je prljavog veša izneseno u prethodnom periodu s obje strane, a prozivanja su konstantna.

Oglasi

Shakira prednjači u prozivanju i to putem pjesama koje objavljuje. Gerard uzvraća na brutalan način na TV stanicama i sve djeluje kao da se tinejdžeri svađaju.

Ono što je izvjesno je da par nikad više neće biti skupa. Sve što ih veže su dva sina, a Pique definitivno ne može bez svoje bivše, pa joj je iskazao zanimljivo priznanje.

Iako je tokom karijere upoznao ogroman broj slavnih osoba, među kojima su i najveće fudbalske zvijezde, on tvrdi da je Shakira najpoznatija među njima.

"Ko je najslavnija osoba koju imam u kontaktima? Rekao bih Shakira", rekao je nekadašnji defanzivac Barcelone i nastavlja:

"Bila je moja partnerica i vjerovatno je najslavnija osoba koju imam u imeniku", istakao je Pique.

Oglasi